De mest prisvärda streamingtjänsterna där du får mest video och tilläggstjänster för pengarn!

Att ha tillgång till en bra streamingtjänst är en av de bästa investeringarna man kan göra för underhållning i hemmet. Men med så många streamingtjänster tillgängliga kan det vara svårt att välja vilken som är mest prisvärd. Här är några av de mest prisvärda streamingtjänsterna, med Amazon Prime som det bästa alternativet.

  1. Amazon Prime Video59 KR / månad (Inklusive fri frakt PRIME på Amazon.se)

Amazon Prime Video är en av de mest prisvärda streamingtjänsterna på marknaden idag. För en månatlig prenumerationsavgift får användare tillgång till ett stort utbud av TV-serier, filmer, dokumentärer och annat innehåll från hela världen. Dessutom har Amazon Prime Video originalproduktioner som “The Marvelous Mrs. Maisel”, “Transparent” och “The Man in the High Castle”. Förutom streamingtjänsten får användare även gratis frakt på ett brett utbud av produkter från Amazon.

Registrera dig för en gratis provperiod på 30 dagar (kan avslutas när som helst, Amazon Prime ingår).

  1. Netflix – Från 99 KR per månad

Netflix är en av de mest populära streamingtjänsterna, och det är lätt att se varför. För en månatlig prenumerationsavgift får användare tillgång till ett brett utbud av TV-serier, filmer och dokumentärer. Netflix har också sina egna originalproduktioner, inklusive “Stranger Things”, “The Crown” och “Orange is the New Black”. Netflix är dock något dyrare än Amazon Prime Video, och det finns ingen gratis frakt för produkter.

Gå till Netflix

  1. HBO Nordic – Pris: 89 kr / månad

HBO Nordic är en streamingtjänst som erbjuder användare tillgång till en stor mängd HBO-originalserier, inklusive “Game of Thrones”, “Westworld” och “The Sopranos”. Tjänsten innehåller också andra populära TV-serier och filmer från hela världen. Men till skillnad från Amazon Prime Video och Netflix är HBO Nordic en något dyrare streamingtjänst.

Gå till HBO Nordic

  1. Disney+ – Pris: 89 kr / månad

Disney+ är en relativt ny streamingtjänst som har snabbt blivit populär på grund av dess stora utbud av Disney-, Pixar-, Marvel- och Star Wars-innehåll. Tjänsten har också flera originalproduktioner, inklusive “The Mandalorian” och “WandaVision”. Men Disney+ är något dyrare än både Amazon Prime Video och Netflix.

Gå till Disney+

Av de ovanstående alternativen är Amazon Prime Video det mest prisvärda alternativet, med en konkurrenskraftig prenumerationsavgift och bonusen av gratis frakt för produkter. Men valet av streamingtjänst beror på personliga preferenser och behov, så det är viktigt att undersöka alternativen för att hitta det som passar ens egna smak och budget.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *